Verpleegkundige

(m/v) - Voltijds

Als verpleegkundige maakt u deel uit van het multidisciplinaire zorgteam. U werkt onder het gezag en de onmiddellijke leiding van de hoofdverpleegkundige en hebt een groot hart voor senioren.

 

 

Je functie:

U bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsvol toedienen van technische-verpleegkundige en hygiënische zorgen aan de bewoners van de woonzorgverblijven. Daarnaast staat u in voor het klaarzetten, controleren en toedienen van medicatie. Medische voorschriften voert u nauwgezet uit. U durft zich verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en draagt bij tot een comfortabel en aangenaam verblijf op Triamant. Bij afwezigheid van de hoofdverpleegkundige garandeert u continuïteit van de zorgverlening.

 

Je profiel:

Als verpleegkundige (A1/A2) heeft u een hart voor mensen en is verpleegkunde uw passie. U draagt een warm en persoonlijk contact met ouderen en zorgbehoevenden hoog in het vaandel. U bent respectvol, leergierig en zorgzaam. Daarnaast wordt uw persoonlijkheid getypeerd door verantwoordelijkheidszin, flexibiliteit en plezier in de job. Met uw sterke observatievermogen kunt u zorgsituaties snel en correct inschatten.

 

Ons aanbod:

Naast een voltijds contract (38u) van onbepaalde duur bieden wij u een prima verloning volgens de geldende baremas, aangevuld met maaltijdcheques. We nemen uw volledige relevante anciënniteit over indien u deze kunt bewijzen. U krijgt de kans om mee te werken aan de realisatie van een prijswinnend innovatief project. U werkt in een jonge, dynamische organisatie met diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar Heidi Werckx,

via heidi.werckx@triamant.be

 

Bel ons: 011 886 885

Wonen? Bel ons: 011 886 885

Stuur ons een e-mail

Zorgkundige

(m/v) - 19u

Is zorgkunde uw passie?

Meer lezen ...

Verpleegkundige

(m/v) - Voltijds

Is verpleegkunde uw passie?

Meer lezen ...

Verpleegkundige

(m/v) - 19u

Is verpleegkunde uw passie?

Zelfstandig ergotherapeut (m/v)

Is ergotherapie uw passie?

Zelfstandig
psycholoog (m/v)

Is psychologie uw passie?

Meer lezen ...

Meer lezen ...

Webdesign by King Arthur