Bel ons: 0800 24 555

Stuur ons een e-mail

Contact

Triamant Academy:

Lezing 'Veerkrachtig en

gelukkig ouder worden'

Elke Smeets is doctor in de psychologie en combineert haar academisch werk aan de Universiteit Maastricht met coaching en therapie in de praktijk. Elke is één van de internationale experts rondom zelfcompassie en gaat vanuit de positieve psychologie telkens op zoek naar hoe veerkracht te versterken. Ze verzorgt positieve psychologie opleidingen in binnen- en buitenland en startte recent bij Allegre als directrice van het opleidingenluik.

 

Wat is het geheim voor een gelukkig en veerkrachtig leven als je ouder wordt? Wat kun je zelf doen om positief en vreugdevol door het leven te gaan ondanks je leeftijd?

 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat geluk slechts voor tien procent wordt bepaald door de dingen die we meemaken. Vijftig procent ligt vast bij de geboorte en de overige veertig procent hebben we in eigen handen. Dit betekent dat iedereen kan leren om gelukkiger en veerkrachtiger in het leven te staan. Leeftijd speelt hierbij geen rol. In haar lezing bespreekt dr. Elke Smeets een aantal technieken uit de positieve psychologie die niet alleen je levenskwaliteit kunnen verbeteren maar ook je vermogen om met moeilijkheden om te gaan.

 

Datum en uur: 22 september 2016 om 19u30

Plaats:  Triamant Haspengouw, Halingenstraat 76, Velm

 

De lezing is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

 

 

————————————————————————————————————————

 

 

Klik hier om online in te schrijven of bel naar 011 886 885

(onthaal Triamant Haspengouw)

 

Verpleegkundigen ontvangen een navormingsattest.

Voor huisartsen en kinesitherapeuten werd accreditering aangevraagd.

 

Webdesign by King Arthur