Bel ons: 0800 24 555

Stuur ons een e-mail

Contact

Onderaannemer Fierens

wint Schrijnwerk Awards 2015 met schrijn- en timmerwerk

voor Triamant Geluwe

Met enige trots melden wij dat we met de houten dakconstructie en bovenste verdieping van Triamant Geluwe in de prijzen zijn gevallen op de Schrijnwerk Awards 2015. Onderaannemer Fierens uit Zedelgem sleepte de award in de wacht in de categorie Schrijn- en timmerwerk.

 

Fierens realiseerde drie grote residentiële blokken van elk 65 meter lang, 17 meter breed en drie verdiepingen hoog. De structuur van deze blokken is opgetrokken in een bijzondere vorm van massieve houtbouw. Opvallend is de bijzondere dakconstructie waarin balken zijn verwerkt met zeer grote overspanningen. Het geheel was een enorme uitdaging op vlak van productie, logistiek en plaatsing.

 

De bijzondere dakconstructies van Triamant Geluwe kregen vorm op de tekentafel van architectenbureau BURO II & ARCHI+I, in nauwe samenwerking met bouwheer Triamant. Atro Bouw is hoofdaannemer van dit nieuwbouwproject.

 

De Schrijnwerk Awards zijn een initiatief van het vakblad Schrijnwerk, een uitgave van Professional Media Group. Deze jaarlijkse onderscheidingen, die in de sector hoog staan aangeschreven, bekronen vakmanschap binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector.

 

 

————————————————————————————————————————

 

 

Enkele interessante links:

 

www.triamantgeluwe.be

www.b2ai.com/nl/projecten/detail/triamant-geluwe

www.atro.be

www.fierensbvba.be

 

 

————————————————————————————————————————

 

 

Bekijk hieronder de beelden:

Webdesign by King Arthur